RM100.00 RM200.00
IN STOCK

Bedak Sulam

Masalah siap lambat ke kerja sebab perlu makeup?

Muka kusam, selalu nampak tak semangat?

Nak jimatkan masa, tenaga &

duit dengan bedak sulam?

MUDAH! MEH SAYA TUNJUKKAN!

Sebelum itu, fahamkan ini dahulu kekakak,

Bedak Sulam ini lebih dikenali sebagai BB FACE GLOW atau WATER SHINE BB GLOW di Korea Selatan. Rawatan ini memerlukan pengunaan kaedah microneedling, dimana mengunakan Dermapen dan Bedak Sulam. Dermapen yang disediakan bersama set sulam bedak ni mempunyai banyak jarum, antaranya jarum nano, jarum 12 pin, jarum 36 pin - [Lihat gambar yang disediakan dibawah]


Nampak kan beza antara 3 ni? So teknik untuk mengunakan Bedak Sulam untuk orang yang baru nak menceburi boleh gunakan Jarum Nano (Tidak Akan Rasa Sakit Atau Tidak Selesa)

dan kesannya selama 5 hari ke 2 minggu.


Bedak Sulam ni sangat terkenal di Korea Selatan disebabkan memudahkan rutin harian mereka yang tak perlu sapukan foundation setiap hari sebab bila buat bedak sulam ni automatik muka akan nampak glowing & cerah serta merta, tetapi kene faham tau bedak sulam tak sama dengan foundation kerana kepekatan foundation lebih pekat berbandingkan bedak sulam.


Bedak Sulam ni lebih cair & tidak menyumbatkan liang pori kekakak semua! Kene faham perbezaan dua tu dulu tau.


Untuk memudahkan pemahaman, jomtengok influencer Mia Daud gunakan Jarum Nano, beliau pamerkan bagaimana mengunakan Bedak Sulam By Sally Daughter.



Nampak mudahkan, dan jelas sekali tona kulit beliau cerah sekali ganda dari asal. Apa kata beliau lepas pakai ni?

"Boleh letak banyak - banyak, and boleh bukak spa sendiri"


Semudah itu sahaja kan? Tak perlu belanja sehingga beratus untuk dapatkan treatment sulam bedak di spa,sekarang semua boleh DIY yang penting, perlu dibantu dengan cara - cara yang tepat oleh pihak penjual. Jom tengok testimoni lain pula dibawah ya !


"Sulam Bedak By Sally Daughter memang cantik hasilnya compared Stay**" - Rohayu


Tak Sabar Nak Buat Bedak Sulam" - Wawa

"Kalau dah cuba satu produk sally daughter,

mesti nak order yang lain juga"

"Saya sampai jadi dropship Sally Daughter sebab produk Sally Daughter semua

bagus - bagus"

Ha, banyak lagi tau testimoni yang kita dapat best - best kalau nak share sini sampai esok pon tak habis tau! Jom kita tengok kebaikkan bedak sulam ni pula ya!


Jom tengok apa pula kebaikkan bedak sulam ni?


  1. BB Glow/ bedak sulam bukan sahaja hebat untuk menutup kesan buruk kulit wajah anda, ia juga akan menghidrat kulit anda, mengurangkan garis halus dan kedutan, mengurangkan penampilan bulatan gelap di bawah mata.
  2. Memudarkan pigmentasi kulit, bintik hitam , bekas parut jerawat dan seangkatannya.
  3. BB Glow juga hebat untuk orang-orang dengan rosacea (Kemerah- merahan) , untuk membantu menutup kemerahan dan kapilari yang patah.
  4. BB Glow / Bedak Sulam Sally Daughter yang disulamkan ke dalam kulit anda mengandungi banyak bahan anti-penuaan, vitamin dan antioksidan yang akan menjaga kulit anda sihat dan muda.
  5. BB Glow tidak akan menyumbat liang-liang anda dan menyebabkan jerawat sebagai pigmen di dalam kulit anda ianya hanya duduk di atas liang-liang anda.
  6. BB Glow sangat bagus untuk mereka yang tona warna tidak sekata kerana ia membantu sekatakan kulit anda dengan warna yang sangat natural.

Bedak Sulam By Sally Daughter mempunyai 3 tona yang berbeza sesuai dengan kulit asia. Di bawah adalah contoh mudah untuk ketahui warna kulit anda yang sesuai dengan Bedak Sulam By Sally Daughter :-

Light - Umpama Emma Maembong
Warm - Umpama Chacha Maembong
Dark - Umpama Nabila Huda

Bukan itu sahaja tau kekakak,

Tunggu dulu, ada lagi.

Tahu tak Bedak Sulam By Sally Daughter ni boleh mencerahkan seluruh badan bukan sahaja muka! Nak tengok bukti? tengok bawah ni.

"Yan memang sengaja tinggalkan satu malam, pakai malam senang, anak pon dah tidur" - Yan,Seremban

Nampak tak bukan di muka sahaja, seluruh badan boleh tau.


Apa ingredient yang terkandung dalam bedak sulam sally daughter?

Ingredients: water, glycerol, polydimethylsiloxane, butanediol, octanoic acid/decanoic acid triglyceride, ethyl hexyl palmitate, squalane, sorbitan oleate, PEG-30 dimer hydroxy stearate, titanium dioxide, PEG-30 dimer hydroxy stearate, sodium hyaluronate, Aloe Vera (ALOE BARBADENSIS) leaf extract, etc. Extract of purslane (PORTULACA OLERACEA), root extract of Glycyrrhiza (GLYCYRRHIZA URALENSIS), polymethyl methacrylate, sorbitan isostearate, two stearic two methylammonic Lithium Montmorillonite, EDTA two sodium, sodium chloride, hydroxybenzyl ester, hydroxypropyl ester, CI 77492, CI 77491, CI 77499, essence.


Yang ini semua ingredient utama dalam bedak sulam tau!

Yang paling best dengan bedak sulam ni, ramai dah orang dah "generate" income tau! Buat duit poket boleh, buat duit tepi boleh, especially student tau! Tengok kat bawah ni banyak testimoni mobile spa kita!

Spa owner Shah Alam {DS COSMETIC) , Kak Yati mengunakan Bedak Sulam By Sally Daughter


Dyla (@DYLAHOMESPA) , mobile spa juga mengunakan Bedak Sulam By Sally Daughter.

So, untuk sesiapa yang bukan sahaja nak mencantikkan diri sendiri tapi kawan kawan, adik beradik boleh gunakan Bedak Sulam By Sally Daughter ni tau! Sangat mudah.



Dah beli tapi macam mana nak guna?

Jangan khuatir kekakak, sebaik sahaja pihak kami terima notis kekakak dah buat pembayaran, sekurang kurangnya 24 jam selepas (Waktu Bekerja Sahaja) kami akan terus whatsapp kekakak untuk berikan cara pengunaan berbentuk video dan manual e-book.

Sebarang pertanyaan juga kami akan layan melalui whatsapp direct supaya memudahkan kekakak nak cantik.




Notis Amaran Untuk Pembeli Muslim :Jika anda tatarias wajah, anda wajib membuang segala bahan yang dioles yang boleh menghalang air terkena pada kulit semasa mengambil wuduk. Jika tidak solat anda tidak sah.

Untuk ketahui lanjut, ini adalah penjelas Pencetus Ummah Azman

Hukum Bedak Sulam [Tekan Link Ini Untuk Ketahui Lebih Lanjut]


Untuk pembelian boleh terus pilih code apa ya & jangan lupa lepas pembelian tag di instagram atau facebook ya :)


Standard Delivery : Within 2 - 14 days


Required