RM135.00
IN STOCK

Complete Set DHeal Dermaroller By Sally Daughter

Inilah penyesalan tak sudah daripada pelanggan yang datang

kepada kami, hanya disebabkan takut jarum (stainless steel)

dan mula terjebak dengan skincare mercury!

Nak kesan cepat, sehingga makan diri.


Apabila stop, mula lah mengagau mencari penyelesaian masalah!

Kalau anda tak nak jadi macam diatas, silakan baca sampai habis!


HAH! JANGAN SKIP!

Sebab korang akan terkejut dengan formula luar biasa ni!

Masih ramai yang tercari - cari lagi formula yang sememangnya belum

diketahui ramai!



BAGAIMANA SEMUA INI TERJADI?

JOM BACA ANATOMY DIBAWAH INI

Pada fasa pertama golekkan D'heal Dermaroller, ia akan menghasilkan

beribu-ribu lubang kecil pada kulit dengan mewujudkan satu siri saluran

mini dalam kulit anda

Kemudian,badan anda akan bertindak balas dengan proses penyembuhan

yang mana menggalakkan pengeluaran kolagen, protein semula jadi kulit.

Proses ini akan merangsang pengeluaran kolagen yang kemudiannya

bertindak sebagai penyelesaian

kepada masaalah kulit anda.

Kolagen baru dihasilkan mula bergerak ke atas ke arah permukaan kulit

membuatkan kulit kelihatan lebih tebal, lebih kuat, lebih ketat dan lebih muda.

Pengeluaran ini semakin meningkat dan menjadi sama rata di kulit dan membuatkan

jalinan kulit menjadi halus, saiz liang roma yang lebih kecil, mengurangkan parut,

garis-garis halus dan kedutan.

Proses ini akan menjadi lebih berkesan jika anda meletakkan produk

penjagaan kulit seperti serum anti ageing, serum parut jerawat, krim

kologen atau apa saja produk sapu pada kulit anda selepas rawatan.

Gandaan lubang yang dibuat pada kulit anda akan membantu bahan aktif

menembusi kulit pada kadar yang lebih besar daripada biasa. Biarkan selama

lebih kurang 10 minit. Kadar serapan akan meningkat yang mana produk-produk

ini mampu mencapai lapisan kulit dan akan menjadi sangat berkesan!

Anda boleh menggunakan produk produk kologen untuk melembapkan kulit dan

memberi sedikit sokongan tambahan untuk pertumbuhan kolagen.

Jika anda menggunakan masker, Kesan-kesan pemulihan dapat dipertingkatkan

dan dipercepatkan lagi.


Konkulusi : Dengan menghasilkan beribu - ribu lubang kecil pada wajah anda akan

mewujudkan satu saluran mini ke dalam lapisan kulit anda yang akan membuatkan

kaedah ini sangat efisien dan berkesan untuk merawat kulit anda dalam masa singkat!

Untuk memudahkan anda faham sila tekan dibawah!

Tekan sini formula hebat mudah faham


HAH! Terkesima kan tengok satu alat boleh bantu kulit jadi

macam tu? Sebab tu lah, banyak kajian tentang dermaroller telah dijalankan

oleh pakar kulit antaranya :

whitelotusbeauty

NCBI

Medical News Today

Diatas adalah nama organisasi yang menjalankan research terhadap

tindak balas dermaroller terhadap kulit namun perlu tahu,

teknik pemakaian dermaroller sangat penting.

Masih tak percaya?

Jom tengok testimoni memang telus daripada customer kami dibawah!

TESTIMONI DASYAT MENGUNAKAN D'HEAL DERMAROLLER (tekan sini)



KAMI PON TURUT BUAT KAJIAN UNTUK DIRI KAMI SENDIRI!

Kajian yang dijalankan oleh Agent kami, Emma. Beliau sendiri dapat rasakan

perbezaan dalam masa 24 jam sahaja!



D'heal Dermaroller dikeluarkan oleh Kilang yang mempunyai Lesen CE & RoHs

& di sterilekan (nyahkuman) melalui packaging sterile.


Untuk D'heal Dermaroller mempunyai 5 saiz iaitu 05mm, 0.75mm, 1.0mm

1.5mm & 2.0mm, anda seharusnya memilih saiz D'heal Dermaroller

bergantung mengikut masalah kulit anda.

Pilihan dibawah

Pilih Saiz (tekan sini)

Tapi sebelum anda membeli sila baca

OFFER YANG KAMI TAWARKAN DIBAWAH INI

PASTI ANDA TERUJA!

TAWARAN BEST! (tekan sini)


Jangan risau kalau nak beli D'heal Dermaroller sahaja pon boleh,

Hanya RM 45.00 sahaja. Murahkan?

Tekan link sini ya


KEJAP! BELUM LAGI!

Ada lagi benda percuma kalau anda membeli dengan kami!

Kalau sekadar menjual, menjual karipap pon boleh kaya.

Tetapi disini disebabkan kami ingin "value" anda,

maka kami sediakan sekali cara pemakaian yang tepat,

kami telah pon membuat kajian sendiri & refer kepada beberapa

pakar kulit, dan ini lah hasil cara yang tepat kami

berikan kepada anda!

HARAP BOLEH BUAT ANDA JELAS LAGI

TENTANG PENGUNAAN DHEAL DERMAROLLER!



Banyak dah pelanggan kami yang berjaya mengunakan D'heal Dermaroller

dengan mengunakan teknik yang kami berikan, yang penting perlu

sabar, dan berikan masa untuk kulit anda healing tau!


Standard Delivery : Within 2 - 14 days


Required